Dezvaluie-ti adevarata putere!

Fii intotdeauna o invingatoare!

Esti stapana propriului tau destin, poti atinge orice obiectiv. Atata timp cat crezi in potentialul tau, restul va veni de la sine.

Odata ce ai capatat incredere in fortele proprii, devii o femeie pregatita sa actioneze. Similar unui joc de sah, exista cateva miscari strategice de care te poti folosi in viata pentru a obtine succesul.

Gasirea echilibrului in toate aspectele vietii reprezinta ambitia suprema a oricarei femei. Poti ajunge aici daca te folosesti de puterea mintii, a corpului si a spiritului.



O minte puternica:

Atitudinea pozitiva este prima conditie a succesului. Foloseste-te de personalitatea ta puternica si de prezenta impozanta pentru a obtine intotdeauna un impact de neuitat. Calea succesului se deschide atunci cand esti in armonie cu tine insati. Zi de zi, poti crea cea mai buna versiune a propriei tale persoane.

Truc: Parfumul pe care il porti dezvaluie despre tine tot atat de mult precum o face si limbajul trupului. Alege o aroma unica, memorabila: Power Woman de la Oriflame

Un corp rezistent:

Atunci cand faci miscare, te bucuri de rezistenta, putere si disciplina. Mai mult, iti mentii energia pe parcursul intregii zile. Practica sport, deoarece puterea trupului, corelata cu armonia mintii, are un efect de amplificare a increderii de sine.

Truc: Acorda-ti timp pentru un ritual complet: exercitii fizice, sauna, dus si, nu in ultimul rand, ingrijirea pielii cu o lotiune excelenta de corp, plus aroma unui parfum spectaculos.

Un spirit puternic:

A gasi inspiratia in tot ceea ce te inconjoara este un exercitiu excelent pentru stimularea creativitatii. In momentele dificile si stresante, trage aer in piept si cauta solutia. Ai puterea de a transforma orice situatie intr-una avantajoasa pentru tine.

Truc: In fiecare zi, acorda-ti cateva minute de liniste, in care sa poti reflecta la toate lucrurile pozitive pe care le-ai realizat.

Respira adanc. Adopta o atitudine calma si relaxata.

Abordeaza fiecare zi cu incredere si stil. Esti o prezenta dinamica ce reprezinta puterea feminitatii. Esti pregatita.




Apa de Toaleta Power Woman
Pasiunea, determinarea si carisma te ajuta sa stapanesti orice situatie. Apa de toaleta Power Woman, cu amestecul sau fascinant de ghimbir picant, trandafir si patchouli , evoca esenta femeii provocatoare, care tinteste sus si stie intotdeauna ce vrea... 50 ml Cod: 26769 

sursa: http://ro.oriflame.com